Kokemäen Tuomaalaan talkoilla tehty monitoimikenttä palkittiin – “Osoitus kylällä vallitsevasta yhteisöllisyydestä”

Uutiset

Samuli Kinnari

Kokemäki, Tuomaala, Leader Karhuseutu

Leader Karhuseudun toiminnanjohtaja Salme Pihlajamaa (vasemmalla) ja puheenjohtaja Timo Wallin ojensivat Vuoden hanke -tunnustuksen Tuomaalan kyläyhdistyksen Marika Rautavalle ja Miret Seppälälle.

Leader Karhuseutu on palkinnut Vuoden hankkeena Tuomaalan kyläyhdistyksen monitoimikentän Kokemäeltä.

Kokoontumispaikkana talvisin toimineelle jääkiekkokaukalolle kaivattiin kesäajaksi vastinetta. Kylällä päätettiinkin rakentaa monitoimiareena mahdollistamaan monipuolista harrastamista.

“Nyt on lapsilla ja myös aikuisilla paikka, jossa pelata. Käyttöä on ilta-ajan lisäksi koulun välitunneilla”, kertoo Marika Rautava Tuomaalan kyläyhdistyksestä. Talkoot vetivät odotettua enemmän väkeä ja areena valmistui ennakoitua nopeammin. “Myös vanhempaintoimikunta oli mukana toteuttamassa. Kyläyhdistys on viime vuodet vähän uinunut, mutta hankkeen myötä saatiin taas eloa yhdistykseen”, Rautava iloitsee.

Leader Karhuseudun toiminnanjohtaja Salme Pihlajamaa kiittelee aktiivista toimintaa. “Hanke on osoitus kylällä vallitsevasta yhteisöllisyydestä. Iso porukka oli tekemässä areenaa talkoilla. Yhteisöllinen toiminta ja sen lisääntyminen on yksi onnistumisen mittari Leader-hankkeissa”, hän sanoo.

Tuomaalan kyläyhdistyksen monitoimikenttä palkittiin yhteisöhankkeiden joukosta. Yrityshankkeista Vuoden hankkeen tunnustuksen sai Seikkailupuisto Huikee Yyterissä Porissa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top