ILMOITUS

Mikko Oivaselle Challenge Cupin hopeaa

Uutiset

Mikko Oivanen

Mikko Oivasen Olympiacos Piaraeus otti Challenge Cupin hopeaa.

Huittislaisen Mikko Oivasen kreikkalaisjoukkue Olympiacos Piraeus ei pystynyt hyödyntämään kotiyleisönsä tukea Challenge Cupin toisessa finaalissa.

Ensimmäisen osan kotonaan erin 3-1 voittanut italialainen Bunge Ravenna vei myös toisen loppuottelun samoin numeroin. Euroopan kolmanneksi kovimman sarjan huipentanutta peliä seurasi peräti 11 800 katsojaa.

“Ravenna pelasi paremmin kuin kotonaan, lisäksi olivat scoutanneet hyvin meidän pelin. Kaikki meidän laiturit olivat samanlaisia, turhan paljon jäi palloja eloon. Useaa erää johdettiin tässä parissa kolmella tai neljällä pinnalla. Tekee aika paljon, kun vastustaja on keskikastia Italiassa, eikä helppoja pelejä ole koskaan. Meillä on vastaavasti ollut pari kovaa peliä koko kauden aikana”, Mikko Oivanen ruoti.

Suomalaishakkuri hyökkäsi ottelussa 39 prosentin tehoilla pisteet 11/+5. Kotiyleisölle ja tunnelmalle Oivanen antaa täyden kympin.

“Yleisö oli kyllä huikea. Paras, mitä on urallani tähän mennessä ollut”, hän sanoi.

Loppuottelupaikka karkasi Sakari Mäkiseltä

Belgian pääsarjassa Sakari Mäkisen edustama Lindemans Aalst piinasi neljä erää hallitsevaa mestaria Knack Roeselarea. Se kuitenkin joutui lopulta taipumaan lopulta lukemin 3-1 (25-21, 25-21, 15-25, 26-24).

Sakari Mäkiselle kirjattiin tilastoihin viisi pistettä.

Tappion myötä Lindemans Aalst on ulkona loppuottelusta. Vastakkai ovat jo 24. kerran peräkkäin Noliko Maaseik ja Roeselare.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top