MAINOS

Hevosurheilupuisto suunnitteilla Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Hevosurheilupuisto

Hevosurheilupuiston visio. Kuva on kaupunginhallituksen valmisteluaineistosta.

Huittisiin kaavaillaan hevosurheilupuistoa.

MYH Horses Oy on tehnyt kaupungille ostotarjouksen 12,9 hehtaarin määräalasta Kivirannantien varrella. Tarkoituksena on perustaa alueelle tulevaisuudessa hevosurheilupuisto. Yritys kouluttaa ratsastajia ja ratsuja.

Hevosurheilupuistoon tulisi valmennukseen tarvittavia ratoja. Maastoestevalmentautuminen edellyttää laajaa harjoittelualuetta, jossa on maastovaihteluja ja vesiesteitä. Yhtiön mukaan alue sopii erinomaisesti tähän tarkoitukseen.

Vuonna 2014 kaupunki on vuokrannut määräalasta 4,2 hehtaarin alueen Huittisten Hevoskasvatusyhdistykselle 30 vuodeksi. Vuokralainen on rakentanut sinne harjoitusraviradan, valjastuskatoksen ja huoltorakennuksen. Vuokrasopimus siirtyisi sellaisenaan uudelle omistajalle.

Kaupunginhallitukselle esitetään myynnin hyväksymistä. Kauppahinta on 85 000 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top