Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kuusi hakijaa Huittisten kirkkoherraksi

Uutiset

Kirkkoherran valitsee kirkkovaltuusto.

Huittinen

Kuvituskuva Huittisista.

Huittisten kirkkoherran virkaa tavoittelee kuusi henkilöä.

Hakijat ovat Pöytyän seurakunnan kappalainen Juha Dubbe, Heinäveden kirkkoherra Eero Kuikanmäki, Akaan seurakunnan kappalainen Tero Kuparinen, Harjavallan seurakunnan kappalainen Jani Laaksonen, Baijerin evankelis-luterilaisen kirkon pappi Matti Nikkanen ja Pyhärannan seurakunnan vt. kirkoherra Sami Tolvanen.

Kirkkoherran valitsee kirkkovaltuusto.

Hakijoista kaksi on toivonut, ettei heidän nimeään julkaista. Prosessin alkuvaiheessa yleensä kunnioitamme toivetta, koska kaikki hakijat eivät välttämättä etene vaalivaiheeseen. Arkkihiippakunta tiedotti ensin, että vain yksi hakijoista oli toivonut, ettei hänen nimeään julkaista. Tieto toisen hakijan vastaavasta toiveesta lisättiin myöhemmin. Tämä vesitti toiveen, koska hakijan nimi oli jo julkaistu. Julkaisemme siis kaikki hakijat.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top