Pyöräilijät saattavat päästä pois autojen seasta Vammalan ytimessä

Uutiset

Sastamalan Vammalassa kaupungin keskustan ytimessä kevyt liikenne saattaa tulevaisuudessa päästä pois autojen joukosta ajoradalta. Tekninen lautakunta käsitteli Lounais-Pirkanmaan viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelman.

Kevyen liikenteen siirtäminen pois ajoradalta Santalahdenkadun ja Aittalahdenkadun välillä lisättiin toimenpideohjelmaan kokouksessa. Tätä esitti Jukka-Pekka Selin (kd). Lautakunta oli asiasta yksimielinen.

Lounais-Pirkanmaalle on laadittu viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelma, jolla pyritään parantamaan alueen muuta maata heikompaa liikenneturvallisuutta. Sastamalaan pieniä ja kustannustehokkaita toimenpiteitä on esitetty toistasataa. Luetteloa on aikomus ainakin ohjeellisena noudattaa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top