Poliitikot työharjoittelussa Sastamalassa – Kolmikko melkein museoitiin!

Uutiset

Pertti Hakanen, Jenni Jokinen ja Ulla Yli-Hongisto olivat päätyä osaksi museon arkistoa.

Sastamalan seudun museo

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ulla Yli-Hongisto, amanuenssi Emma Kurki, kansanedustaja Pertti Hakanen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen tutkivat Vpl. Pyhäjärveen liittyviä esineitä museon pienesinevarastossa.

Sastamalan seudun museossa oli poliitikkoja työharjoittelussa. Kansanedustaja Pertti Hakanen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ulla Yli-Hongisto viettivät päivän museokokoelmien parissa.

Käytännössä poliitikot tutustuivat Stormissa kokoelmakeskukseen, auttoivat muuttokuormassa tulleiden taulujen läpikäymisessä ja etsivät Vpl. Pyhäjärveen liittyvää esineistöä. Työn lomassa kolmikko sai tuhdin annoksen tietoa paikallismuseon toiminnasta ja laajemminkin koko Suomen kirjainstituutin säätiön yksiköiden työstä.

Suomen museoliitolla on käynnissä kampanja, jossa poliitikot pääsevät kokoeilemaan museotyötä käytännön tasolla. Mukana on yli 70 poliitikkoa ja yli 30 museota.

Sastamalan seudun museo

Amanuenssi Emma Kurki meinasi päivän päätteeksi museoida työharjoittelijat.

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat