VaLePa voitti Hurrikaanin – Viiden erän vääntö

Uutiset

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo pelasi lauantaina kauden ensimmäisen Tampereen kotiottelunsa. Voitto Hurrikaanista irtosi luvuin 3-2.

Ottelu oli kaikkineen vaihteleva ja pisteputket pitkiä. Hurrikaani aloitti ottamalla ensimmäisen erän 23-25. Toinen ratkesi VaLePalle 26-24 ja kolmas 25-19. Neljännen vei Hurrikaani suoranaisin rökelenumeroin 14-25. Ottelun VaLePa nappasi nimiinsä päättämällä viidennen erän 15-11.

“Kerroin joukkueelle etukäteen, että pelistä ei tule helppo. Hurrikaani on ollut pitkään yhdessä”, sanoi VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic. “Torjunnassa meillä on paljon tehtävää. Häviämme monia palloja, joista meidän pitäisi saada torjuntoja tai torjuntakosketuksia”, hän analysoi.

“Joukkueet tulevat pelillisesti kehittymään kauden aikana varmasti paljon”, arveli passari Mikko Esko.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top