MAINOS

Tervaportin ja Mäkisen joukkueet jyräävät

Uutiset

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti.

Kreikassa Eemi Tervaportin Olympiacos Piraeus ja Valko-Venäjällä Sakari Mäkisen Shakhtior Soligorsk ovat aloittaneet kautensa vahvasti. Ranskassa Elviss Krastinsin Arago de Sètellä on ollut hankaluuksia.

FC-57:n kasvatin Eemi Tervaportin Olympiacos Piraeusin voittoputki Kreikan pääsarjassa jatkui. Joukkue haki vieraspisteet Pamvochaikosilta erin 1-3 (21-25, 22-25, 25-17, 20-25).

“Kolme hyvää erää meiltä, ainoastaan kolmas oli hirveää räpeltämistä. Kortteja tuli puolin ja toisin, vastustajan hakkurikin poistettiin kentältä. Myös olosuhteet olivat mielenkiintoiset – ulkona oli +14 astetta lämmintä ja hallissa sisällä vain +11 astetta, viestitti Eemi Tervaportti.

Joukkue johtaa Kreikan liigaa ilman tappioita.

Valko-Venäjällä Sakari Mäkisen Shakhtior Soligorsk pääsi helpolla kaadettuaan keskikastissa majailevan Marco Vitebskin kaksi kertaa selvin numeroin 3-0. Parhaassa erässään vastustaja sai vain 18 pistettä.

“Kaksi ehjää peliä meiltä. Syöttö toimi hyvin, joten isompia ongelmia ei ollut”, summasi Mäkinen.

Kaivosmiehet jatkavat eräsuhteen turvin Valko-Venäjän liigan keulilla.

Ranskan liigassa Elviss Krastinsin Arago de Sèten vaikeudet jatkuvat. Joukkue kärsi neljännen peräkkäisen tappion. Hallitseva mestari Tours oli kotonaan Sèteä vahvempi lukemin 3-0 (25-13, 25-15, 26-24).

“Peli ei oikein kulkenut millään osa-alueella, Tours syötti todella laadukkaasti”, harmitteli Krastins.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top