Vammalan Shakkikerho vakiinnuttamassa asemansa SM-liigassa

Uutiset

Levoranta-turnaus

Perinteinen nopean shakin Levoranta-turnaus.

Mukavasti on sujunut Vammalan Shakkikerhon paluu SM-liigaan.

Kahdentoista joukkueen sarjassa on pelattu kuusi ottelua. Niistä Vammalan Shakkikerho on voittanut kaksi. Sastamalalaiset ovat neljällä pisteellä yhdeksäntenä ja tukevasti kiinni sarjapaikassa. Joensuun Shakkikerho ja helsinkiläinen KS-58 ovat vielä nollilla, Kymin Shakkikerholla on vain yksi piste. Sarjaa johtaa mestaruutta puolustava SK ComeON.

Vammalan Shakkikerho kohtasi kaksi sarjan kärkijoukkuetta viikonloppuna Helsingissä. Shakkikerho Aatos taipui komeasti 2-0. Mikko Niemi ja Jussi Kauko voittivat ottelunsa ja muut pelit päättyivät tasan. Useamman maajoukkuepelaajan SK ComeON oli Vammalan Shakkikerhoa vahvempi luvuin 4-2. Sastamalalaisten voitot toivat Henri Torkkola ja Arto Satonen.

Sarjanousun jälkeen Vammalan Shakkikerhon joukkue vahvistui merkittävästi. Mukaan liittyivät Latvian maajoukkuepelaajat Arturs Neiksans ja Nikita Meskovs sekä Tampereella asuvat Vesa-Pekka Heinola ja Jan Varpanen, jotka ovat aiemmin edustaneet HSK:ta. Kaikki vahvistukset ovat osoittautuneet vahvoiksi liigatason pelaajiksi.

Nykyisellä joukkueella Vammalan Shakkikerholla on mahdollisuus vakiinnuttaa asemansa liigatasolla.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top