Huittisten Laatuauton liiketoiminnot Keskolle

Uutiset

Samuli Kinnari

Auto, Kesko

Autossa. Kuvituskuva.

Kesko-konserniin kuuluva K-Caara ostaa Huittisten Laatuauton Volkswagen- ja SEAT-liiketoiminnot. Kauppaan kuuluvat uusien ja käytettyjen autojen myynti sekä autojen huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut.

“Tämä liiketoimintakauppa tukee molempien osapuolien tavoitteita. Pääsemme yhdessä kehittämään K-Caaran vähittäiskaupan laajentumista pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Samalla K-ryhmän palvelut ja edut tulevat entistä paremmin myös meidän alueemme asiakkaiden hyödynnettäviksi”, sanoo Huittisten Laatuauton toimitusjohtaja Tommi Setälä.

Työntekijät siirtyvät K-Caaran palvelukseen ja liiketoiminnot jäävät vuokralle olemassa oleviin kiinteistöihin.

“Nyt toteutettava liiketoimintakauppa tukee strategiaamme ja asemamme Volkswagen-konsernin edustamien merkkien jälleenmyyjänä vahvistuu entisestään”, sanoo Keskon autokaupan toimialajohtaja Johan Friman.

Huittisten Laatuauton liikkeet ovat Huittisissa ja Forssassa.

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa. Kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top