VaLePa Suomen Cupin finaaliin

Uutiset

Raajarikkoinen Vantaa Ducks kaatui 3-0.

VaLePa

Suomen Cupissa Vammalan Lentopallo nappasi paikan loppuotteluun. Sastamalassa pelatussa välierässä Vantaa Ducks kaatui suoraan 3-0. Kotijoukkue vei erät nimiinsä 25-17, 25-19 ja 25-21.

Ducksin vaikeuksia oli tiedossa jo etukäteen ja niitä kasaantui lisää. Hakkuri Maciel Thiago ei palannut joululomalta joukkueen vahvuuteen. Leo Jack ja Juho Kaunisto olivat sairaina ja Atte Rissanen polvileikkauksessa. Ducksilla oli käytössä vain yhdeksän pelaajaa, joista heistäkin kaksi pienessä kuumeessa.

VaLePassa Markus Kaurton kuukauden tauko ei näkynyt ollenkaan. Niko Suihkonen pelasi varmasti. Hän selvitti hienosti monta pahaa aloitussyöttöä ja vakuutti myös hyökkäyksessä. Suihkonen palkittiinkin joukkueensa parhaana.

Urpo Sivula oli totutun varma ja Erik Sundberg alkaa päästä viime kevään kuntoon. Myös Alan Domingos parantaa peli peliltä. Mikko Eskon oli mukava jaella passeja, kun joka paikasta syntyi tulosta.

"Pitkän tauon jälkeen halusimme päästä takaisin pelirytmiin. Tämä peli oli tärkeä, jotta pääsimme Suomen Cupin finaaliin, joka oli yksi tavoitteistamme", kommentoi VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic.

Loppuottelussa VaLePa kohtaa joko Hurrikaani-Loimaan tai Karelian Hurmoksen. Vastustaja ratkeaa torstaina.

Suomen Cup huipentuu Turussa Kupittaan palloiluhallissa lauantaina 26. tammikuuta.

TILASTOT

· · · ·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat