VaLePa jatkoon CEV Cupissa

Uutiset

VaLePa

CEV Cupissa VaLePa eli Ford Store Levoranta kaatoi Tampereella tsekkiläisen Kladnon 3-0. Erät päättyivät 25-20, 25-19 ja 25-19.

Ford Store Levorannan johtotähti oli Tommi Siirilä yhdessä Mikko Eskon kanssa, mutta koko ryhmä ansaitsee varauksettomat kehut. “Ehjin esitys tämän kauden aikana itsellä. Usko voittoon oli kova kaikilla. Hienosti parannettiin tsekin pelistä”, Siirilä kommentoi.

Lopussa kentällä nähtiin jopa täydennykseksi ryhmään tullut Ilari Toimela. Hän korvasi nilkkansa pyöräyttäneen Erik Sundbergin mainiosti. “Toimela tuli hienosti sisälle, vaikka on uusi joukkue vierellä. Muistan itsekin, että tuollainen tilanne on jännittävä”, Tommi Siirilä sanoi.

“Koko joukkue pelasi korkealla tasolla. Muutama helppo pallo jäi, mutta muuten peli kulki hyvin”, luonnehti päävalmentaja Radovan Gacic.

Voiton myötä Ford Store Levoranta jatkaa CEV Cupissa kahdeksan parhaan joukossa eli puolivälieriin. Vastustaja selviää torstaina, kun Tuomas Sammelvuon valmentama ja Lauri Kermisen liberoima Kuzbassa Kemerovo kohtaa toisessa osaottelussa Puolassa Indykpol Olsztynin. Kemerovo voitti avausosan vaikeuksien kautta kotonaan 3-2.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top