Yritykset verkostoituvat ystävänpäivänä Sastamalassa

Uutiset

Tanja Aarnikuru

Yritysasiamies Tanja Aarnikuru esittelee Ystävänpäivän Yritysmessujen mainosjulistetta.

Sastamalassa järjestetään Ystävänpäivän Yritysmessut torstaina 14. helmikuuta. Tapahtuma pidetään Niemen Tehtailla Vammalassa.

Idean takana on joukko aktiivisia yrityksiä, jotka ottivat yhteyttä Sastamalan elinkeinopalveluihin. Näin syntyi uusi tapahtuma, jonka kohderyhmänä ovat lähiseudun yritykset.

Yritysmessuja ovat järjestämässä Niemen Tehtaat, Lounea, Yeseco ja VMP Varamiespalvelu. “Idea yritysmessujen järjestämiseen tuli alun perin Niemen Tehtailta. Ajankohta osuu ystävänpäivälle ja lämpimän yhteistyön hengessä nimesimme tapahtuman Ystävänpäivän Yritysmessuiksi”, kertoo yritysasiamies Tanja Aarnikuru.

Messuille odotetaan runsaasti yritysvieraita verkostoitumaan ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin. Luvassa on mukava kattaus palveluja ja tuotteita yritysten tarpeisiin. Esillä ovat niin toimistokalusteet, akustiikkalevyt kuin henkilöstö- ja tietoliikennepalvelutkin.

Kaupungin elinkeinopalvelut markkinoi tapahtumassa Yrityspuisto Sykettä. “Kerromme paikan päällä yrityspuiston suunnitelmista sekä tulevasta tontti- ja toimitilatarjonnasta”, Aarnikuru lisää.

Yritysmessut lupaavat vieraille myös arvonnan. Osallistujien kesken arvotaan sähköpöytä ja akustiikkalevy voittajan valitsemalla kuvalla.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top