ILMOITUS

Kennelpakaste uudelle omistajalle – “Mahdollistaa tärkeän kasvupyrähdyksen”

Uutiset

Samuli Kinnari

Kennelpakaste, Prima Pet Premium

Yrityskauppa on kätelty. Vasemmalla Sastainvest Oy:stä hallituksen puheenjohtaja Petri Holappa ja oikealla Kennelpakasteen toimitusjohtajana toiminut Mikko Rajala. Keskellä Prima Pet Premiumin toimitusjohtaja Petri Tiitola.

Sastainvest Oy on myynyt enemmistön Kennelpakaste Oy:stä tamperelaiselle Prima Pet Premium Oy:lle. Lemmieläinten ruokia valmistava yrityksen tuotantotilat ovat Ikaalisten Teikankaalla.

“Kaupan myötä Kennelpakaste saa taustalleen merkittävän alalla olevan toimijan ja uusia myyntikanavia”, kertoo Sastainvestin hallituksen puheenjohtaja Petri Holappa. “Uskon, että tämä mahdollistaa Kennelpakasteelle tärkeän kasvupyrähdyksen ja investointimahdollisuuksia niin laitteistoihin kuin myös henkilökunnan määrään”, hän arvioi. Petri Holappa ja Mikko Rajala ostivat yrityksen elokuussa vuonna 2017.

Kennelpakaste on vahva toimija erityisesti pakastetuissa koirien ja kissojen ruoissa sekä kuivatuissa eläintenosissa, kuten possunkorvissa. Se tulee jatkamaan omana yrityksenään ja tuotemerkkinä.

Prima Pet Premiumin tuotemerkkejä ovat muiden muassa Hau-Hau Champion, PrimaCat ja PrimaDog. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 33 miljoonaa euroa. Prima Pet Premium toimii Suomessa, Virossa, Ruotsissa ja Puolassa. Vientiä on yli kahteenkymmeneen maahan ympäri maailman.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top