Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

VaLePa piti Loimun kurissa

Uutiset

Pukkipaidat saivat koneen käyntiin nihkeän alun kautta.

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kaatoi Raision Loimun 3-0. Ottelu pelattiin Tampereella.

Niko Suihkosta lepuutetaan ja hän puki liberon paidan ylleen. Arvis Greene pelasi hakkurina. Ilari Toimela sai näytön paikan.

Loimu lähti otteluun vahvasti ja eteni ensimmäisessä erässä johtoon 2-8. Arvis Greenen hyvällä syöttövuorolla VaLePa nousi pisteen päähän. Tämän jälkeen edettiin tasaisesti. Loimulla oli jo eräpallo, mutta pukkipaidat ottivat tarvittavat pisteet 26-24.

Toinen erä kulki lievästi pukkipaitojen komennossa. Tommi Siirilän hyökkäyksellä eräpallo ja Arvis Greenen ässällä erä 25-19.

Kolmas erä oli selkeästi VaLePan hallinnassa. Arvis Greenen neljä peräkäistä hyökkäystä kakkospaikalta antoivat kotijoukkueelle ratkaisevan edun. Erä päättyi 25-19.

VaLePan yleispelaajat pelasivat hurjilla tehoilla.

Päävalmentaja Radovan Gacic tunnusti, että ottelun alku ei ollut aivan paras. "Syötimme ja pelasimme hyvin toisessa ja kolmannessa erässä", hän sanoi.

"Ottelussa saatiin pidettyä vastaanotto ja tätä kautta keskipeli. Mikko Eskon kanssa löytyi hyvä yhteys nelospaikan hyökkäyksiin", kommentoi Ilari Toimela.

TILASTOT

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: