Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Työnantajille tehokkaampia palveluja – Sastamala ja Pirkanmaan TE-toimisto tiivistävät yhteistyötä

Uutiset

Tavoitteena ovat kokonaisvaltaisemmat ja vaikuttavammat työnantajapalvelut.

Sastamala, työnantajapalvelut

Palveluohjaaja Sari Korpela, palveluesimies Marja Poussa, yritysneuvoja Anna Kirjalainen, yritysneuvoja Tanja Aarnikuru ja elinkeinojohtaja Ursula Lumme.

Sastamalan kaupunki ja Pirkanmaan TE-toimisto yhdistävät voimavarojaan.

Osapuolet tavoittelevat entistä kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia työnantajapalveluja yritysten ja muiden työnantajien työvoimatarpeisiin.

"Yhteistyön tavoitteena on parantaa tiedotusta ja neuvontaa työnantajille suunnatusta palvelutarjonnasta ja sitä kautta edistää yritysten ja alueen kasvua ja elinvoimaisuutta. Selkiytämme ja tehostamme tarjolla olevaa palvelutarjontaa yhdistämällä julkisten palveluntarjoajien voimavaroja sekä työnhakijoiden että työnantajien palveluissa", kertoo Tiina Leppäniemi Sastamalan kaupungilta.

"Haluamme kehittää Pirkanmaalla entistä asiakaslähtöisempiä ja tehokkaampia yrittäjyys- ja työnantajapalveluja. Kutsumme mukaan myös muita keskeisiä kumppaneita ja palveluntuottajia", kannustaa palvelujohtaja Irene Impiö Pirkanmaan TE-toimistosta.

Yhteistyö tulee työnantajapalveluissa näkymään lisääntyneinä yrityskäynteinä, joiden yhteydessä kartoitetaan yritysten palvelutarpeita. Niihin vastataan neuvonnalla, ohjauksella ja palvelutarpeiden mukaisella palvelutuotannolla. Osaavan työvoiman saatavuutta edistetään suuntaamalla työnhakijoiden palveluja entistä tehokkaammin työelämälähtöisesti. Lisäksi järjestetään myös työnantajille suunnattuja tapahtumia.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: