MAINOS

“Mihin viittaatte?” – Museokeskustelu roihahti Sastamalassa kummallisesti

Uutiset

Samuli Kinnari

Pukstaavi

Pukstaavi.

Sastamalassa keskustelu museoista nousi pintaan valtuuston kokouksessa. Perussuomalaisten valtuustoryhmä esitti, että kivinavetta palautetaan entiseen tarkoitukseensa eli museoksi.

Vaatimusta perustellaan muun muassa sillä, että kivinavetta on ensisijaisesti suojelukohde. Aloitteessa se rinnastetaan museoesineeksi.

“Tornihuvila on ammattimaisesta näkökulmasta museoksi täysin sopimaton ja niin on myös Pukstaavikin Museoviraston arvion mukaan”, sanoi aloitteen lukenut Maire Villo.

Sastamalan seudun museo vastasi perussuomalaisten valtuustoryhmälle Facebookissa. “Mihin viittaatte ‘Museoviraston arviolla’?” kysyi museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi. “Tietooni ei ole tullut mitään tällaista arviota, vaikka tänä talvena me ja muut ammatilliset museot olemme olleet erittäin aktiivisesti yhteydessä sekä Museovirastoon että opetus- ja kulttuuriministeriöön”, hän kirjoittaa.

Perussuomalaisten valtuustoaloitteen voit kuunnella tästä ja Sastamalan seudun museon vastauksen lukea kokonaisuudessaan tästä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top