Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Saarioinen siirtää puuron valmistuksen Huittisista – Yt-neuvottelut käynnissä

Uutiset

"Työtä on ollut niin paljon, ettemme näe, miten henkilöstöä voitaisiin realistisesti vähentää", sanoo pääluottamusmies Lauri Lehtinen.

Saarioinen, Huittinen

Saarioisten Huittisten tehdas. Kuva: Saarioinen

Huittisissa Saarioinen on aloittanut tehtaallaan yhteistoimintaneuvottelut. Niiden piirissä ovat kaikki tuotannon työntekijät.

Suomen elintarviketyöläisten liiton mukaan työnantajan tavoitteena on vähentää seitsemäntoista henkilötyövuotta. Tästä seitsemän olisi sisäisiä siirtoja Sahalahden tehtaalle.

"Työtä on ollut niin paljon, ettemme näe, miten henkilöstöä voitaisiin realistisesti vähentää", sanoo pääluottamusmies Lauri Lehtinen.

Huittisten toimipaikalla työskentelee Suomen elintarviketyöläisten liiton alaisissa töissä noin 120 henkilöä. Tehtaalla valmistetaan marjajalosteita, valmissalaatteja, salaattikastikkeita, puuroja, kiisseleitä ja mehua.

Yhtiö on investoinut uuteen linjastoon Sahalahden tehtaalla. Puuron valmistus siirtyy Huittisista sinne vaiheittain ensi syyskuusta alkaen.

Yt-neuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: