Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Eemi Tervaportti tuuletti runkosarjan voittoa Kreikassa

Uutiset

Peli jouduttiin välillä keskeyttämään, kun fanit innostuivat liikaa.

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti. Kuva: PlusLiga

Maajoukkuepassari Eemi Tervaportin edustama Olympiacos Piraeus varmisti Kreikan lentopalloliigan runkosarjan ykkössijan. Kiihkeässä kotipelissä kaatui PAOK luvuin 3-1 (21-25, 25-21, 27-25, 25-15).

"Peli oli aaltoilevaa ja välillä se jouduttiin keskeyttämään, kun fanit innostuivat vähän liikaa. Nyt on pari viikkoa taukoa ennen pudotuspelejä", Eemi Tervaportti sanoo.

Olympiacos ja PAOK ovat hallinneet viime vuosina Kreikan lentopallomarkkinoita suvereenisti. Kuuden edellisen kauden mestaruudet ovat joukkueiden välillä tasan 3-3.

Elviss Krastinsin Seten tappioputki poikki

Ranskan pääsarjassa Elviss Krastinsin edustama Arago de Sete palasi kolmen tappion jälkeen voittokantaan. Kotipelissä se kaatoi Toulousen 3-1 (25-21, 25-19, 25-27, 25-23).

"Meidän ukrainalaishakkuri Vasyl Tupchii innostui pelaamaan, eikä Toulouse pystynyt vastaamaan siihen", kertoo Elviss Krastins. Hän seurasi ottelua vaihtopenkiltä.

Sete on sarjataulukossa edelleen sijalla 12. Rrunkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: