MAINOS

Rattijuopot törttöilivät Huittisissa – Ulosajo ja kolari

Uutiset

Huittisissa oli sunnuntaina päihtyneitä kuljettajia liikenteessä.

Aamuseitsemän aikaan Risto Rytin kadun ja Huittistenkadun risteyksessä sattui ulosajo. Kuljettajana oli vuonna -96 syntynyt mies. Henkilöauto oli ajautunut oikealle kaartuvan mutkan kohdilta suoraan vastaantulevien kaistalle ja edelleen ojaan, josta jatkanut vielä viitisenkymmentä metriä etenemistään. Alueella on neljänkympin rajoitus. Miehellä oli alkoholia uloshengitysilmassa törkeät 0,79 mg/l. Hänet vietiin Satasairaalaan tarkastukseen. Auto oli kulkenut huomattavaa ylinopeutta.

Risto Rytin kadulla kolaroitiin alkuiltapäivästä yhden aikaan. Vuonna -54 syntynyt mies ajoi päin vastaantulijaa. Törmääjä jäi keskiviivan kohdalle. Vastaan tullut ajoneuvo suistui oikealle ojaan. Sen kyydissä oli kuljettajan lisäksi matkustaja. Molemmille tuli lieviä vammoja. Törmääjä ei loukkaantunut. Alkoholia hänellä oli uloshengitysilmassa 0,36 mg/l. Kumpikin ajoneuvo vaurioitui tuntuvasti.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top