Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Juhannusmuistio 2019

Uutiset

Kauppaan pääsee läpi pyhien. Kokkoja ei saa polttaa, kun metsäpalovaroitus on voimassa.

Juhannuksena liputetaan yön yli. Lippu nostetaan salkoon juhannusaattona kello 18 ja lasketaan juhannuspäivän iltana kello 21.

Kokkoa ei saa polttaa, jos metsäpalovaroitus on voimassa. Sääennusteiden mukaan tilanne on tämä laajalla alueella maan etelä- ja keskiosissa.

Kaupat saavat juhannuksena olla avoinna haluamallaan tavalla, kun aukioloajat ovat vapautuneet. Useat kaupat ovat avoinna läpi pyhien, osa laajoinkin aukioloajoin. Kauppojen aukioloajat kannattaa tarkastaa kauppojen kotisivuilta.

Alkot ovat avoinna juhannusaattona kello 9–12. Juhannuspäivänä ja sunnuntaina Alkot ovat kiinni.

Apteekkien aukioloajat löytyvät Apteekki.fi-sivustolta.

Pankit ja Postin omat konttorit ovat torstain jälkeen seuraavan kerran avoinna maanantaina. Yrittäjien hoitamat postit palvelevat omien aukioloaikojensa mukaisesti.

Joukkoliikenne kulkee juhannuksena poikkeusaikatauluin. Junien ja linja-autojen aikatauluja voi tarkistaa esimerkiksi VR:n ja Matkahuollon kotisivuilta.

Kriisipuhelin päivystää juhlapyhinä kello 15-07 numerossa (09) 2525 0111. Puhelimeen vastaavat kriisityöntekijät ja koulutetut vapaaehtoiset. Palvelua ylläpitää Suomen Mielenterveysseura.

Tienkäyttäjän linja 0200 2100 ottaa ympäri vuorokauden vastaan tietoja teiden kunnosta ja liikenteen ongelmista paikallispuhelun hinnalla.

· · · · · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top