Mainos

Mainos - RTT: Lear

"Olen todella iloisesti yllättynyt" – Kesäsastamalalaiset ilahtuivat yrittäjien ideoimasta ja kaupungin lähettämästä kirjeestä

Uutiset

Sastamalasta lähti kesäasukkaille postia kaupungin ja yrittäjien yhteistyönä.

Ranta,lapset

Sastamalan kaupunki on muistanut muualla asuvia mökkiläisiään kirjeellä. Kesäasukkaille lähetettiin tervehdys menovinkkeineen, matkailuesite ja paikallisten yritysten kampanjakuponkeja.

Idea kirjeeseen tuli Vammalan Yrittäjiltä. Yhdistyksen hallituksessa oli suunniteltu kuponkikampanjaa, jolla tavoitellaan kaupunkilaisia ja kesäasukkaita huomaamaan paikkakunnan erikois- ja päivittäistavarakaupan laajuus.

"Kysyimme elinkeinopalveluilta onko kesäasukkaille tarkoitus tehdä postitusta. Asiamme sai heti hyvän vastaanoton, koska myös kaupungin puolella nähtiin sama tarve kertoa tapahtumista ja palveluista kesäasukkaille", kertoo Vammalan Yrittäjien puheenjohtaja Jari Moisio.

Kaupunki lähetti noin 1 900 kirjettä juhannuksen alla. Postituksesta on tullut jo positiivista palautetta.

"Ensimmäisen kerran saan mökkiläisenä tietoa Sastamalasta ja tapahtumista. Iso kiitos näistä mainoksista, olen todella mielissäni", iloitaan esimerkiksi Vantaan suunnasta tulleessa viestissä.

Kirjeelle on ollut selkeästi tilausta sekä lähettäjän että vastaanottajan päässä.

"Koska palaute on positiivista eikä kustannuskaan ole kovin suuri, tulemme varmasti jatkamaan postituksia jatkossakin", arvioi kaupungin viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas.

Myös yrittäjien puolella ollaan tyytyväisiä.

"Yhteistyö on sujunut erittäin hyvässä hengessä ja toivottavasti kampanjalle saadaan jatkoa ensi kesänä, koska asia on tärkeä niin kauppiaille kuin matkailukohteillekin", toivoo Jari Moisio.

· ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top