Lähiruoka vetää Huittisissa pieneen kylään paljon väkeä

Uutiset

Lauhan Lähiruokafestivaali

Lähiruoka kokosi ensimmäisellä kerralla Lauhan kylään noin 5 000 kävijää.

Huittisten Lauhassa vietetään Lähiruokafestivaalia perjantai-iltana ja lauantaina. Tapahtuma pidetään nyt toista kertaa.

Tuottajatorilla on tarjolla esimerkiksi erilaisia lihoja, hunajaa, kalaa, juustoja ja kasviksia. Löytyypä heinäsirkkojakin. Mukana on parikymmentä tuottajaa. Ruokakojuista voi herkutella muun muassa karitsahodareilla, luomutilan burgereilla, falafeleilla sekä thai- ja afgaaniruoilla, joissa on käytetty lähituotteita.

Paneelissa keskustellaan lauantaina maaseudun elinvoimaisuudesta, tulevaisuudesta ja suomalaisen ruoan tuotannosta. Osallistujina ovat Maaseudun tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen, OP:n entinen pääjohtaja, vuorineuvos Reijo Karhinen, Huittisten elinvoimajohtaja Riikka Peippo, Kivikylän tehdaspäällikkö Tero Martikainen ja MTK:n johtokunnasta Kati Partanen.

Tansseissa tahdittavat perjantai-iltana tangokuningas Petri Kiiski ja Vastarannan pojat. Tangonuori Tytti Pihlajamäki esiintyy myös. Lauantaina päivällä musisoivat Reijo Kivimäki ja Duo Moonlights sekä illalla rockia soittavat Päättömät, Aura ja Pimeys.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Lapsille on omaa festivaaliohjelmaa.

Palkittu tapahtuma

Ensimmäisellä kerralla Lauhan Lähiruokafestivaali veti noin 5 000 kävijää vähän yli sadan hengen kylään. Tapahtuma palkittiin esimerkiksi Satakylien vuoden kylätekona, Joutsenten reitin parhaana hankkeena ja Huittisten kaupungin suunnannäyttäjänä.

+ Lauhan Lähiruokafestivaali 23.-24.8. osoitteessa Lauhantie 522, Huittinen. Pääsymaksu- ja muut tiedot osoitteesta www.mistaruokatulee.fi. Alueelle on maksuttomat bussikuljetukset kaupungin keskustasta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top