Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Henri Haapamäki varmisti Suomen mestaruuden näytöstyyliin

Uutiset

Sastamalalainen pääsi juhlimaan toiseksi viimeisessä osakilpailussa.

Henri Haapamäki

Henri Haapamäki (keskellä) pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa.

Sastamalalainen Henri Haapamäki on rallicrossin SRC-luokan Suomen mestari. Tämä varmistui toiseksi viimeisessä osakilpailussa Kouvolassa.

"Kyllä on aivan uskomaton fiilis. Luokka oli niin tiukka viime vuonna, että tästä vuodesta odotin vieläkin tiukempaa. Se on iso juttu mulle, että olen pystynyt niin kovan paineen alla ajamaan huippulähtöjä koko ajan", iloitsee tuore Suomen mestari.

Henri Haapamäki sai finaalissa erinomaisen startin. SM-pisteissä toista sijaa pitänyt Jussi Klemola rysäytti hurjasta vauhdista ratavalliin ja joutui keskeyttämään.

Kotikisaansa ajanut Toni Niemi pääsi viimeisillä kierroksilla vähän ahdistelemaan Henri Haapamäkeä. Sastamalalainen kuitenkin nappasi toisen peräkkäisen mestaruuden jo ennen kauden viimeistä osakilpailua.

"Itseäni oikein ihmetyttää, että meillä on tämä kymmenhenkinen tiimi, jonka kanssa ollaan painettu töitä mielin määrin. Ollaan oikeasti panostettu touhuun tosi paljon, joten tämä on äärimmäisen hieno kiitos koko porukalle ja faniporukalle, kiitelee Henri Haapamäki.

Päätösosakilpailu ajetaan Honkajoella.

SRC-luokan SM-pisteet osakilpailun 4/5 jälkeen

1. Henri Haapamäki 120
2. Jussi Klemola 88
3. Joni-Pekka Rajala 81
4. Christian Jensen 76
5. Olli Lahti 70

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top