MAINOS

“Ei meillä ole paineita” – Eemi Tervaportti: Suomen pitää olla kärsivällinen ja pelata omaa peliä

Uutiset

Eemi Tervaportti

Eemi Tervaportti passaa.

Suomen lentopallomiesten maajoukkue lähtee EM-kisojen neljännesvälieräotteluun Ranskaa vastaan keskittyen omaan peliin. Kapteeni Eemi Tervaportin mukaan joukkueella ei ole paineita.

“Lyöntikilpailua en usko, että voitetaan. Mitä enemmän me pystymme Ranskan hyökkäyksiä vaimentamaan ja toisaalta omia jatkohyökkäyksiä parantamaan, niin uskon, että sitä enemmän meillä on mahdollisuuksia”, sanoo Eemi Tervaportti.

Joukkueen ensimmäinen tavoite oli päästä jatkoon ja se toteutui. “Nyt voidaan koko ajan vain askel askeleelta parantaa. Ei meillä ole paineita”, Tervaportti toteaa.

Ottelussa pitää olla kärsivällinen. Päätä ei saa hakata seinään. Eemi Tervaportti ennakoi, että halli on täysi. Toisellakin puolella alkanee jännittää, kun saadaan vähän hämmennystä aikaan.

“Meidän oma pelimme on sellaista, että ei anneta ikinä periksi ja jaksetaan raataa sitä meidän omaa hyvää syöttö-, torjunta- ja puolustuspeliä. Ollaan kärsivällisiä”, miettii Eemi Tervaportti.

Ottelu Ranskaa vastaan alkaa lauantai-iltana Suomen aikaa kello 20.30. Yle TV2 ja Yle Areena näyttävät pelin suorana. Lähetys käynnistyy kello 20.10.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top