ILMOITUS

Herkkuja kiälelle ja miälelle – Matkailuoppaat kokoustavat ja kouluttautuvat Sastamalassa

Uutiset

Sastamalan Oppaat

Sastamalan matkailuoppaita Tyrvään Pappilassa.

Sastamalan Oppaat isännöi valtakunnallisia opaskoulutuspäiviä ja Suomen Opasliiton syysliittokokousta. Matkailuoppaat kokoontuvat Ellivuoressa 11.-13. lokakuuta.

Opaskoulutuspäivien ja syysliittokokouksen teemana on “Sastamala – Herkkuja kiälelle ja miälelle”. Osallistujia on tulossa eri puolilta maata yli 130.

“Tapahtuman valmistelut alkoivat jo reilu vuosi sitten. Matkailuoppaamme ovat olleet työssä suurella innolla mukana”, iloitsee Sastamalan Oppaiden puheenjohtaja Eija Vaateri. “Suuria ponnistuksia ovat olleet esimerkiksi koko valtakuntaan jaetun lehden toimittaminen sekä tietenkin ohjelman kokoaminen”, hän jatkaa.

Oppaat saavat kuulla viikonlopun aikana useita paikallisia asiantuntijoita. Vieraina ovat juustomestari Peter Dörig, erä- ja luonto-opas Elina Jaakkola, kirjailija-kuvittajapariskunta Aino Havukainen ja Sami Toivonen sekä tilitoimistoyrittäjä Leena Nieminen. Tarjolla on myös retkiä, rooliopastuksia ja liikunnallisia aktiviteetteja sekä kiertoajeluja Kokemäenjokilaaksossa.

“Esittelemme vieraillemme upeaa Sastamalaa monipuolisesti. Kotiinviemisinä jokaisella osallistujalla on tuhti tietopaketti seutumme tarjonnasta. Tämän odotamme poikivan matkailijaryhmiä kaupunkiimme”, Eija Vaateri sanoo.

Sastamalan Oppaat ry juhlistaa opaskoulutuspäivien ja syysliittokokouksen yhteydessä yhdistyksen neljääkymmentä vuotta ja Sastamalan kaupungin kymmentä vuotta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top