MAINOS

VaLePa piti Lakkapään voittotilin nollilla

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kohtasi Rovaniemellä Team Lakkapään. Pukkipaidat veivät pisteet mukanaan 1-3 (25-21, 21-25, 20-25, 12-25).

Ensimmäisessä erässä isäntäjoukkue onnistui syötöissään. VaLePa puolestaan oli ajoittain vaikeuksissa oman vastaanoton kanssa. Hyökkäyksiin ei löytynyt tehoja. Toisesta erästä eteenpäin VaLePa piti isäntäjoukkueen kurissa. Ratkaisevaksi jäänyt neljäs oli silkkaa pukkipaitojen hallintaa, mistä todistavat ottelun päättäneen erän murskanumerot.

“Tyytyväisiä ollaan kolmeen pisteeseen. Sitä me tulimme hakemaan”, sanoi Mikko Esko. Hän oli joukkueensa paras pistemies. “Meiltä puuttui alussa aggressiivisuus. Lisää kaipaamme myös terävyyttä jatkopalloissa”, Esko analysoi.

VaLePa kohtaa lauantaina Ettan Oulussa.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top