Hyvä alku suli tappioksi: VaLePa putosi Mestarien liigasta

Uutiset

VaLePa, Mestarien liiga

Mestarien liigassa VaLePa oli pakkovoiton edessä.

Mestarien liigassa VaLePa eli Ford Store Levoranta hävisi toisen osaottelun Shakhtior Soligorskille 0-3 (22-25, 22-25, 21-25). Tappion myötä pukkipaidat putosivat jatkosta.

Shakhtior Soligorsk sai VaLePan vaikeuksiin vahvalla syötöllään. Erittäin ratkaisevaan rooliin nousi passari Aliaksei Kurash. Hänen syöttövuorollaan toisessa erässä vieraat nousivat johtoon ja sitä kautta erävoittoon.

“Meidän vastaanotto oli tänään pettymys. Se on ollut tähän mennessä ainoana asiana koko ajan hyvää. Se tässä harmittaa eniten”, kommentoi päävalmentaja Janne Kangaskokko. “Pajalta käsin on jatkettava – tehtävä asioita paremmin meidän kipukohdissa. Sieltä se perinteisesti lähtee”, hän luotasi.

Yleispelaaja Olli Kunnarin mukaan vastustajan taso ei ollut yllätys. “Uskoimme tottakai saumoihimme ja saimme todella hyvän startin. Tilastojakin katsoessa peli oli tasainen lukuun ottamatta syöttöpeliä”, hän pohti. “Meillä oli pientä epätarkkuutta ja pienissä eroissa meidän peli ei kestänyt”, Kunnari totesi. Joukkueen hyökkäystehot olivat kuitenkin sellaiset, joilla otteluja voitetaan.

Jatkoon päästäkseen VaLePan olisi pitänyt ottaa peli nimiinsä vähintään 3-1 ja sen päälle kultainen erä. Shakhtior Soligorskilla oli selkänojanaan ensimmäisen osaottelun voitto 3-0.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top