Vammalan lukio tuplaa lentopallolinjan aloituspaikat

Uutiset

Tatu ja Patu ylioppilaina

Tatu ja Patu ylioppilaina Vammalan lukiosta.

Sastamalassa Vammalan lukio on nostamassa lentopallolinjan aloituspaikkojen lukumäärää. Kiinnostuksen ennakoidaan kasvavan. Suomen Lentopalloliitto on siirtämässä valtakunnallisen valmennuskeskuksen Kuortaneelta Tampereelle.

Vammalan lukion lentopallolinjalla olisi ensi syksystä alkaen kaksikymmentä aloituspaikkaa. Tähän saakka niitä on ollut sama kymmenen kuin urheilulinjallakin. Yleislinjalla aloituspaikkoja on 120.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Suomen Lentopalloliiton valmennuskeskuksen opiskelijoiden lukiokoulutuksen toteuttaa Sammon urheilulukio. On kuitenkin ennakoitavissa, että kiinnostus lentopallon ja lukio-opintojen yhdistämistä kohtaan kasvaa Tampereen lähialueella.

Vammalan lukiolla on lentopallolinjan valmennuksesta sopimus VaLePan kanssa. Osapuolet ovat keskustelleet yhteistyön kehittämisestä. VaLePa osaltaan mahdollistaa pelaajan polun aina Mestaruusliigan tasolle saakka.

Asia on sivistyslautakunnan päätettävänä.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top