Valtuusto näki Sastamalassa paljon hyvää ja tunnusti talouden haasteet

Uutiset

Sastamalan kaupungintalo

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupunginvaltuusto hyväksyi melko sopuisasti talousarvion. Se on 1,2 miljoonaa euroa alijäämäinen.

Ryhmien puheenvuoroissa listattiin monella suulla lukuisia positiivisia asioita, joita Sastamalassa on tapahtunut. Näitä ovat esimerkiksi elinkeinoelämän investoinnit ja valtatien 12 turvallisuuden parantaminen.

Samalla tunnustettiin talouden vaikea tilanne, jossa joudutaan lähitulevaisuudessa ratkaisemaan isoja kysymyksiä. Edessä on kokonaisvaltainen tasapainotus. Toisaalta pohdittavaksi ovat tulossa uimahallin rakentaminen ja kaupungin keskustan kehittäminen.

Vanhus- ja vammaisasiavaltuutetun viran perustamisesta teki vasemmistoliiton Leena Saarela esityksen. Se kaatui äänin 35-8. Saarela esitti myös, ettei perusterveydenhuollon asiakasmaksuja eikä ikäihmisten kotihoito- ja asiakaspalvelumaksuja koroteta. Tämä meni nurin äänin 40-3.

Talousarviokokous kesti noin kolme ja puoli tuntia.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top