MAINOS

Kokemäen valtuusto kokousti kahdeksan minuuttia

Uutiset

Kokemäki

Valtuusto joutui Kokemäellä kokoustamaan joulun alla harvinaisesta syystä. Istunto kesti vain kahdeksan minuuttia.

Varsinainen päätettävä asia oli edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen. Reilu viikko aikaisemmin pidetyssä kokouksessa oli valittu kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Heistä toinen oli kuitenkin poistunut kesken kokouksen, eikä ollut ilmoittanut asiasta puheenjohtajalle tai pöytäkirjanpitäjälle. Pöytäkirjantarkastaja ei voi tarkastaa pöytäkirjan oikeellisuutta, jos hän ei ole ollut läsnä koko aikaa.

Valtuusto tarkasti edellisen kokouksen pöytäkirjan. Yksimielisesti myös hyväksyttiin, että pikakokouksesta ei nosteta kokouspalkkioita. Yhden valtuuston kokouksen kustannukset ovat Kokemäellä kokouspalkkioiden osalta noin 2 000 euroa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top