ILMOITUS

VaLePan nuoriso-osasto kaatoi Lakkapään

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo vieraili Team Lakkapään luona Rovaniemellä. Pukkipaidat veivät ottelun 0-3 (17-25, 19-25, 16-25).

VaLePa marssitti kentälle nuorisomiehistön kokeneiden konkareiden seuratessa ottelua vaihtopenkiltä. Arttu Lehtimäki johti peliä Aaro Nikulan hakkuroidessa. Yleispelaajina operoivat Niko Suihkonen ja Ilari Toimela. Keskialueen hoiteli Mikko Karjarinta David Petterssonin kanssa. Liberona nähtiin Risto Ruohola. Vaihtomiehistöön kuuluivat Mikko Esko, Olli Kunnari, Erik Sundberg, Mikko Oivanen ja Aleksi Mutka.

Päävalmentaja Janne Kangaskokko oli tyytyväinen, että niin sanotusti nuoriso-osastolla saatiin pelattua hyvä peli. “Pystyimme jakamaan kuormaa ja onnistuimme hyvin. Lähdimme välttämään omia virheitä ja sitä kautta saimme voiton”, hän iloitsi.

Niko Suihkonen kiitteli esitystä tasaiseksi. “Tiedettiin, että Lakkapäältä voi tulla ihan mitä vaan. Rankka viikko tässä on takana ja jatkuu vielä. Nikula ja Suihkonen olivat kuumia pelaajia tänään. Hyvä, että joukkueestamme löytyy laajuutta”, hän sanoi.

VaLePa kohtaa lauantaina Ettan Oulussa.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top