MAINOS

Uutta konserttitarjontaa Huittisiin – “Hyvä pöhinä päällä”

Uutiset

JP Leppäluoto

JP Leppäluoto konsertoi Huittisissa.

Huittisiin on luvassa lisää konsertteja. Niiden takana on Tomi Virén, joka tunnetaan muun muassa Lalliksen uudesta tulemisesta.

Risto Ryti -saliin saapuu lauantaina 14. maaliskuuta konsertoimaan JP Leppäluoto. Tummaääninen tähtisolisti muistetaan esimerkiksi Raskasta Joulua ja Raskasta Iskelmää -kiertueilta. Leppäluodon orkesterissa soittavat sellisti Elias Kahila, kitaristi Samuli Erkkilä ja rumpali Jani Auvinen.

“Tiedossa on kylmiä väreitä aiheuttavia tulkintoja tältä loistavalta kokoonpanolta”, lupaa promoottori Tomi Virén konsertin järjestävästä Eura Eventsistä. Hän vihjaa, että kaupunkiin on luvassa muitakin vierailuja.

“Olimme konsertoimassa Antti Railion kanssa täpötäydelle Huittisten kirkolle. Silloin jäi tunne, että kaupungissa on nyt hyvä pöhinä päällä”, Tomi Virén kertoo. “Nyt on sitten luvassa odotettua jatkoa”, hän iloitsee.

JP Leppäluodon konsertti Omalla maalla Risto Ryti -salissa lauantaina 14.3. klo 18. Tilaisuus on maksullinen, liput myynnissä TicketMasterilla.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top