VaLePa ei saanut savolaisilta erääkään

Uutiset

Olli Kunnari

Olli Kunnari verkolla.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kärsi Savo Volleylle tappion kotona. Vieraat veivät ottelun 0-3 (20-25, 22-25, 22-25).

Savo Volley otti pelin haltuun heti ensimmäisen erän alussa. Lelu Ojansivu asteli syöttämään tilanteessa 1-2. Taidolla ja välillä onnellakin hän takoi lukemiksi 1-7, joukossa 3 ässää. Tässä vaiheessa Niko Suihkonen sai luovuttaa pelipaikkansa Olli Kunnarille. Mikko Oivanen puolestaan teki tilaa Aaro Nikulalle tilanteessa 5-11. Nikula hyökkäsi numeroiksi 9-18 ja Kunnari kavensi syötöillään eron viiteen pisteeseen. Mikko Karjarinnan torjunnoilla ja Nikulan hyökkäyksillä tilanne oli 19-21. Savolaiset veivät erän Jere Heiskasen ja Ojansivun hyökkäyksillä.

Toisen erän alkua vei VaLePa. David Petterssonin neljällä peräkkäisellä hyökkäyksellä 14-10. Tähän puolestaan vastasi Savonsalmi kahdella torjunnalla ja hyökkäyksellä. Tasaisen loppuerän päättivät hyökkäyksillä Ojansivu ja Rodrigo Leitzke.

Kolmannessa erässä pukkipaidat johtivat myös 14-10. Sitten Erik Sundbergille tuli harmillisesti kaksi peräkkäistä hyökkäysvirhettä. Antti Siltala puolestaan hyökkäsi kahdesti pisteen ja Savo Volley otti johdon, jota se ei suostunut luovuttamaan. Lopussa VaLePa kaunisteli numeroita Petterssonin kahdella torjunnalla. Siltala päätti kotijoukkueen kirin ja kolme pistettä matkasi Savoon.

Ottelu veti Vexve Areenalle yli 900 katsojaa.

TILASTOT

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top