Sivistyslautakunta yhtyi kasvatusjohtajan näkemykseen palveluverkosta

Uutiset

Äetsän koulu

Äetsän koulu toimii suurelta osin tilapäisissä rakennuksissa.

Sastamalassa sivistyslautakunta käsitteli palveluverkkoselvitystä. Kasvatusjohtaja Pekka Kareksen esitys tuli päätökseksi. Lautakunta äänesti kerran.

Sari Hassi (kesk.) esitti Mouhijärvellä monipalvelukeskuksen paikaksi nykyisen yhteiskoulun sijaan Tiisalaa. Tätä kannatti Pirkko Niemi (vas.) Kasvatusjohtajan esitys voitti äänin 7-2. Sen kannalla olivat puheenjohtaja Jari Kortelahti (kok.), Ilkka Ekojärvi (kesk.), Marika Isonokari-Mannelin (kesk.), Petri Kulju (kd.), Heidi Rannikko (sd.), Mauri Tuominen (sd.) ja Risto Yli-Perttula (sd.).

Pirkko Niemi esitti, ettei yksityisen varhaiskasvatuksen määrää lisätä nyt, vaan siihen palataan myöhemmin, mikäli oma tuotanto ei kata palvelutarvetta. Yksityisen varhaiskasvatuksen osuutta on nostettu hiljattain. Esitys raukesi kannattamattomana.

Asia etenee kaupunginhallituksen käsiteltäväksi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top