Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisissa pysyy ulosoton toimipaikka

Uutiset

Oikeusministeriö säilyttäisi verkoston nykyisellään.

Talot, rahat

Ulosoton toimipaikka on säilymässä Huittisissa. Oikeusministeriön kanta on, että toimipaikkaverkosto pidetään nykyisellään.

“Pidän erittäin tärkeänä, että asiakkaat saavat yhdenvertaiset palvelut koko maassa ja että toiminta jatkuu kaikilla nykyisillä paikkakunnilla”, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo. “Uudistuksen yhteydessä on myös tärkeää edistää etätyön tekemistä ja mahdollistaa työn tekeminen ulosottolaitoksen eri toimipisteissä”, hän jatkaa.

Toimintoja on tarkoitus järjestää niin, että rutiiniluonteiset ulosottoasiat keskitetään kuuteen toimipaikkaan isompiin kaupunkeihin. Vaativampia ja enemmän harkintavaltaa sisältäviä asioita toimitettaisiin kaikissa nykyisissä 64:ssa toimipaikassa.

Oikeusministeriö on lähettänyt toimipaikkoja koskevan asetusehdotuksen lausunnolle.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top