Gluteeniton leipomo Kiikoisista kasvaa franchising-konseptilla

Uutiset

Leipomo

Leipuri. Kuvituskuva.

Sastamalan Kiikoisissa toimiva Kauraston Pakari kehittää toimintaansa franchising-konseptilla. Leipomo tunnetaan gluteenittomista tuotteistaan.

Markkinoilla on tilausta liiketoiminnan kasvattamiselle. Toimitilojen laajentamiseen ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia. Yrityksen henkilöresurssitkin ovat jo kokonaan käytössä.

Hankkeen tavoitteena on luoda kymmenen uutta franchising-yritystä ja työpaikkaa. Lisäksi tuplataan yrityksen liikevaihto.

Joutsenten reitti puoltaa rahoitusta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top