Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

VaLePa voittoon Hurrikaanin säikyttelystä huolimatta

Uutiset

"En tiedä, oliko urani paras peli, mutta hyvin kuitenkin kulki", kommentoi David Pettersson.

Mestaruusliigassa VaLePa kaatoi Hurrikaanin vieraissa. Ottelu päättyi 1-3 (19-25, 25-22, 25-27, 20-25).

Ensimmäisessä erässä VaLePan vastaanotto toimi erinomaisesti Aleksi Mutkan ja Niko Suihkosen johdolla. David Pettersson oli joukkueen tehomies. Hurrikaanista Eemeli Kouki pisti parhaiten hanttiin.

Toista erää kotijoukkue vei vahvalla pelillä jo 18-12. VaLePa pääsi kuitenkin mukaan. Mikko Eskon syöttövuorolla, kahdella Mikko Oivasen hyökkäyksellä, Suihkosen hyökkäyksellä ja Eskon ässällä pukkipaidat tulivat tasoihin 22-22. Hurrikaani onnistui paremmin kontrolloimaan peliään ja teki vähemmän virheitä.

Kolmas erä oli VaLePan hallintaa. Hurrikaani nousi kuitenkin kalkkiviivoilla rinnalle. Aaro Nikula tuli tilanteessa 25-25 syöttämään. Syötöt olivat sen verran pahoja, ettei Hurrikaani saanut side out -pisteitä, vaan Petterssonin ja Oivasen hyökkäyksillä erä päättyi pukkipaidoille.

Neljäs erä alkoi tasaisesti. Mikko Esko reväytti takareitensä tilanteessa 11-11. Arttu Lehtimäki tuli passariksi. Hän löysi hienosti Oivasen. Tämä vastasi huutoon ja teki joukkueen yhdestätoista hyökkäyspisteestä kahdeksan. Niko Suihkosen kolme torjuntaa auttoivat pukkipaitoja erä- ja otteluvoittoon. Ratkaisupallossa 24-20 Suihkonen jäi istumaan kentän pintaan. Olli Kunnari tuli hänen tilalleen, syötti pahan ja Erik Sundberg päätti ottelun torjunnalla.

"En tiedä, oliko urani paras peli, mutta hyvin kuitenkin kulki. Meillä onnistui Mikko Eskon kanssa yhteispeli hienosti", kommentoi David Pettersson.

VaLePa saa sunnuntaina vieraaksi Team Lakkapään. Ottelu alkaa Vexve Areenalla kllo 17.

TILASTOT

· · · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top