Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sastamalan kaupunki kokoaa naapuriapua

Uutiset

Kotisivuille voi ilmoittautua yhteystietolistaan.

Vanhus

Erityisesti apua tarvitsevan vanhusväestön ja karanteenissa olevien arjen helpottamiseksi Sastamalan kaupunki täydentää omia palvelujaan. Kotisivuille avataan yhteystietolista, jonka kautta vapaaehtoiset yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset voivat tarjota naapuriapua sitä tarvitseville.

Naapuriapu voi olla esimerkiksi kauppa- ja apteekkikäyntejä. Avun tarjoaja ja apua tarvitsevat sopivat asiasta aina keskenään.

Vapaaehtoiset voivat ilmoittaa yhteystietonsa sekä toiminta-alueensa, kuten kaupunginosan tai kylän, ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen sastamala@sastamala.fi tai puhelimitse kello 9-15 numeroon 050 313 0431.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top