Luovat ratkaisut nopeasti käyttöön Huittisissa, avustuspalvelulle satanut kiitoksia

Uutiset

Resurssipankki välittää kaupungin henkilöstöä.

Huittinen, Toinen hirvi

Huittinen reagoi koronavirustilanteeseen nopeasti, luovasti ja etupainotteisesti. Kaupunki otti ripeästi käyttöön resurssipankin ja avustuspalvelun riskiryhmille.

Resurssipankki välittää koordinoidusti kaupungin henkilöstöä sinne, missä sitä tarvitaan. Yksikköjen sulkemisen myötä tiedostettiin, että jotkin toiset yksiköt tulevat kärimään resurssivajeesta. Tällaisia ovat muiden muassa kotihoito, ikäihmisten palvelut ja siivoustoimi.

Kuntouttavan työtoiminnan ja nuorten työpajan henkilöstö siirtyi tarjoamaan arjen apua riskiryhmiin kuuluville kaupunkilaisille, kun kuntouttavan työtoiminnan ja nuorten työpajan yksiköt suljettiin. Tarjolla on veloituksetonta apua tilanteen hankaloittamaan arkeen, kuten esimerkiksi asiointia kaupassa ja apteekissa sekä asumiseen liittyviä perustöitä. Palvelu on saanut erittäin kiitollisen vastaanoton.

Resurssipankin ideoi kaupungin johtoryhmä ja avustuspalvelun kuntouttavan työtoiminnan henkilöstö.

·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat