Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kirjastot, kansalaisopisto, nuoriso, liikunta, kulttuuri… – Sastamala linjasi toimintaa koronavirusepidemian rajoitusten löystyessä

Uutiset

Palvelut avautuvat vähitellen.

Sastamala, Vammala

Sastamalan keskustaa Vammalaa.

Sastamalan kaupungin elämänlaatupalveluiden toimintaa on linjattu. Koronavirusepidemian rajoituksia puretaan maltillisesti.

Pääkirjastolta voi noutaa varauksia maanantaista 11. toukokuuta alkaen. Käytössä on rajattu alue, jossa ei sallita tarpeetonta oleskelua. Asiointipiste palvelee ajanvarauksella. Riskiryhmille lainat voidaan tuoda ulos. Maanantaista 25. toukokuuta alkaen varauksia voi noutaa myös Kiikoisten, Mouhijärven, Suodenniemen ja Äetsän kirjastoista. Kesäkuun alusta kyseiset viisi kirjastoa aukeavat ja kirjastoauto alkaa liikkua. Karkun, Kiikan ja Stormin kirjastot ovat kesän kiinni, niihin varattua aineistoa voi noutaa pääkirjastolta sovitusti.

Musiikkiopiston yksilö- ja ryhmäopetus jatkuu etäopetuksena lukukauden loppuun saakka. Tilaisuudet järjestetään verkossa.

Sastamalan Opisto toteuttaa lähiopetuksena 14. toukokuuta jälkeen alkavat lasten ja nuorten kurssit sekä aikuisten ulkotiloissa järjestettävät kurssit. Muilta osin kurssit jatkuvat etäopetuksena lukukauden loppuun saakka.

Nuorisopalvelut toteuttaa kesän toimintaa erikseen tiedotettavana aikana. Säännöllinen nettinuorisotyö ja päivystys lopetetaan 28. toukokuuta. Nuorisopalvelut jalkautuu päättäjäisviikonloppuna perjantaina ja lauantaina illalla nuorten pariin. Nuoripassin pilotointi jatkuu syksyyn saakka nykyisillä 7.-luokan oppilailla.

Liikuntapalveluissa kaupungin kuntosalit ja liikuntasalit avautuvat kesäkuun alusta. Samoin harjoittelu-, kilpailu- ja turnaustoiminta on mahdollista ulkoliikuntapaikoilla. Kesän toiminta tarkentuu toukokuun loppuun mennessä.

Kulttuuripalveluissa Kulttuuritalo Jaatsin ja Pirunvuoren Kivilinnan näyttelyt avautuvat yleisölle kesäkuussa.

Kauppa-apu jatkuu toistaiseksi. Reitti- ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia, asiakkaisiin otetaan yhteyttä puhelimitse ennen muutoksia.

Ohjaus- ja neuvontapalvelun puhelinpalvelu on 14. toukokuuta alkaen avoinna maanantaista perjantaihin kello 12-15. Puhelinnumero on 040 730 5397 ja sähköpostiosoite neuvontapalvelut@sastamala.fi. Sähköposteihin pyritään vastaamaan seuraavan arkipäivän aikana.

Yksityiskohtaiset ja ajantasaiset tiedot löytyvät Sastamalan kaupungin kotisivuilta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top