Omituinen käänne: LP-Vampula menetti paikan Mestarien liigassa

Uutiset

Lentopallo, vaaka

LP-Vampulan paikka naisten Mestarien liigassa on yllättäen peruuntunut. Lentopalloliitto esittääkin Suomen edustajaksi LP Viestiä.

Aikaisempien myönteisten keskustelujen mukaisesti LP-Vampula oli selvittänyt osallistumismahdollisuuksiaan. Seura oli tehnyt päätöksen ottaa paikka vastaan ja ilmoittanut siitä Lentopalloliitolle ennen sen hallituksen kokousta.

Normaalisti Mestarien liigassa Suomea edustaisi Suomen mestari. Koronavirusepidemia on kuitenkin vaikuttanut järjestelyihin. Kesken jääneen runkosarjan voittaja sekä toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet joukkueet luopuivat paikasta, jolloin se siirtyi neljänneksi tulleelle LP-Vampulalle. LP Viesti oli runkosarjassa viides. Lentopalloliitto on uudessa päätöksessään käyttänyt kriteerinä aikaisempien kausien menestystä.

LP-Vampula on keskustellut asiasta Euroopan Lentopalloliitto CEV:n kanssa. Edellytyksissä osallistua Mestarien liigaan ei ilmennyt ongelmia.

Lentopalloliitolle LP-Vampula on tehnyt jatkoselvityspyynnön. Siinä esitetään tuoreimman päätöksen kumoamista ja Euroopan cupien paikkojen täyttämistä runkosarjan sijoitusten mukaisesti.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top