ILMOITUS

Koronaepidemia kurittanut yhdistyksiä, Sastamala linjasi avustamisen periaatteita

Uutiset

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalassa kaupunginhallitus linjasi yhdistysten avustamisen periaatteita koronavirusepidemian tilanteessa. Asia oli pöydällä, koska se kiersi poliittisten ryhmien neuvotteluissa.

Kaupunki esimerkiksi tulee korona-ajan aiheuttamassa ahdingossa Herra Hakkaraisen taloa ylläpitävää Taito Satakuntaa ja Vammalan Lentopalloa vastaan. Yhdistysmuodossa toimivat yhteistyökumppanit eivät voi hakea yrityksille tarkoitettuja tukia.

Vanhan kirjallisuuden päivien ja Sastamala Gregorianan avustuksia kaupunki ei peri takaisin, vaikka tapahtumat eivät voi suunnitellusti toteutua.

Useat kyläyhdistykset ovat anoneet kaupungilta kiinteistöveron maksamisesta vapautusta tai kiinteistöveron määrää vastaavan korona-avustuksen myöntämistä. Kiinteistöveroa ei kuitenkaan ole mahdollista hyvittää.

Asian käsittelyyn kaupunginhallituksessa eivät osallistuneet Päivi Pelttari (kok.) ja valtuuston puheenjohtaja Ulla Yli-Hongisto (kesk.). Pelttari on Sastamalan Gregorianan hallituksen jäsen ja Yli-Hongisto Vanhan kirjallisuuden päivien hallituksen jäsen.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top