Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Koronaepidemia kurittanut yhdistyksiä, Sastamala linjasi avustamisen periaatteita

Uutiset

Asia oli ennen päätöksentekoa kierroksella poliittisissa ryhmissä.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalassa kaupunginhallitus linjasi yhdistysten avustamisen periaatteita koronavirusepidemian tilanteessa. Asia oli pöydällä, koska se kiersi poliittisten ryhmien neuvotteluissa.

Kaupunki esimerkiksi tulee korona-ajan aiheuttamassa ahdingossa Herra Hakkaraisen taloa ylläpitävää Taito Satakuntaa ja Vammalan Lentopalloa vastaan. Yhdistysmuodossa toimivat yhteistyökumppanit eivät voi hakea yrityksille tarkoitettuja tukia.

Vanhan kirjallisuuden päivien ja Sastamala Gregorianan avustuksia kaupunki ei peri takaisin, vaikka tapahtumat eivät voi suunnitellusti toteutua.

Useat kyläyhdistykset ovat anoneet kaupungilta kiinteistöveron maksamisesta vapautusta tai kiinteistöveron määrää vastaavan korona-avustuksen myöntämistä. Kiinteistöveroa ei kuitenkaan ole mahdollista hyvittää.

Asian käsittelyyn kaupunginhallituksessa eivät osallistuneet Päivi Pelttari (kok.) ja valtuuston puheenjohtaja Ulla Yli-Hongisto (kesk.). Pelttari on Sastamalan Gregorianan hallituksen jäsen ja Yli-Hongisto Vanhan kirjallisuuden päivien hallituksen jäsen.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top