Kelan konttorit kesällä kiinni Sastamalassa, Huittisissa ja Kokemäellä

Uutiset

Puhelinpalvelu toimii normaalisti.

Kela

Kela. Kuvituskuva.

Useat Kelan palvelupisteet ovat kesällä jonkin aikaa suljettuina. Puhelinpalvelu toimii normaalisti.

Sastamalan palvelupiste on kiinni 29.6.-7.8. Huittisissa ovet ovat suljettuina 6.7.-2.8. ja Kokemäellä 29.6.-2.8.

Poikkeusolojen myötä Kelan palvelupisteissä on huhtikuussa käynyt keskimäärin vähemmän asiakkaita kuin yleensä. Painopiste on siirtynyt puhelinpalveluun.

"Olemme saaneet asiakkailta paljon hyvää palautetta siitä, että puhelinasiointi on toiminut erinomaisesti ja puhelinajanvaraus on löytänyt asiakkaat", kertoo Kelan Läntisen asiakaspalveluyksikön johtaja Tina Söderman.

Tartuntariski ja osa rajoitustoimenpiteistä ovat edelleen olemassa. Kelan palvelupisteissä neuvontaa saa vain palvelutiskissä ja sisäänpääsyä rajoitetaan tarvittaessa. Asiakastietokoneita voi käyttää ja ne puhdistetaan usein. Epidemian vuoksi aukioloajat ja palvelut voivat myös muuttua nopeasti.

"Palvelupisteeseen ei pidä tulla, jos on sairaana tai karanteenissa. Turvallisinta on hoitaa Kela-asiat verkossa tai puhelimessa aina kun mahdollista", Söderman sanoo.

Verkossa jätettiin huhtikuussa noin miljoona hakemusta, mikä on noin 72 prosenttia kaikista. Jonotusaika Kelan puhelinpalveluun on ollut keskimäärin kolmisen minuuttia.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat