Lähetystorin järjestelyjä mietitään Sastamalassa

Uutiset

Tyrvään kirkko

Tyrvään kirkko.

Sastamalassa pohditaan alkusyksyn Lähetystorin kohtaloa. Koronavirusepidemian aiheuttama epävarmuus vaikuttaa monien tapahtumien suunnitteluun.

Lähetystorin järjestelyissä on mukana huomattava joukko vapaaehtoisia. Monet heistä ovat eri lähetysjärjestöjen vastuunkantajia ja aktiiveja. Vapaaehtoisista valtaosa kuuluu ikänsä puolesta riskiryhmään.

Kirkkoneuvostolle esitetään, että Lähetystorin valmistelut käynnistetään, jos selkeä enemmistö myyntiä järjestävistä yhteisöistä ja lähetysjärjestöistä on halukkaita ja valmiita tulemaan tapahtumaa toteuttamaan. Samalla kuitenkin varaudutaan siihen, että koronavirusepidemian mahdollinen toinen aalto voi estää Lähetystorin järjestämisen. Tällöin mittavampi myyntitoiminta toteutettaisiin esimerkiksi joulumyyjäisten yhteydessä.

Asia on kirkkoneuvoston käsiteltävänä.

Perinteisen aikataulun mukaan Lähetystori olisi 11. syyskuuta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top