Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Leikkipaikkoja poistetaan Sastamalassa, uusiakin rakennetaan

Uutiset

Hoitamiseen on niukasti resursseja.

Leikkikenttä

Leikkikenttä.

Sastamalan kaupunki on valmistellut leikkipaikkojen kehittämissuunnitelman. Määrää karsimalla aiotaan varmistaa turvallisuus, monipuolisuus ja laadukkuus.

Leikkipaikkojen hoitamiseen on niukasti resursseja. Kaupungilla on yksi työntekijä, jonka vastuulle kuuluvat kaikkien 31 leikkipaikan ja Tilakeskuksen 52 kiinteistön leikkivälineiden vuotuiset tarkastukset ja huollot.

Kehittämissuunnitelma ulottuu vuoteen 2025. Tarkoituksena on tänä aikana vähentää leikkipaikkojen määrä 23:een. Sitten laaditaan uusi kehittimussuunnitelma, joka koskee kolmeatoista leikkipaikkaa, joita ei nyt käsiteltävänä olevassa ole huomioitu.

Kahdeksan poistettavaksi suunnitellun leikkipaikan sijainti ja käyttöaste sekä välineiden kunto tai lukumäärä ovat huonoja. Toisaalta kaavailuissa on myös leikkipaikkojen peruskorjauksia ja uusien rakentamisia.

Kaupunki toteutti viime vuoden lopulla leikkipaikkakyselyn. Sen tuloksiin on valmistelussa tukeuduttu.

Asia on teknisen lautakunnan käsiteltävänä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top