VaLePa Mestarien liigaan

Uutiset

CEV

VaLePa pelaa Mestarien liigassa nimellä Ford Store Levoranta.

Lentopalloliiton hallitus vahvisti Vammalan Lentopallon suomalaiseksi miesjoukkueeksi Mestarien liigaan. Paikka tuli avoimeksi, kun Hurrikaani ilmoitti, ettei se lähde mukaan kilpailuun koronavirusepidemian vuoksi.

CEV on suunnitellut Mestarien liigan pelaamista lähtökohtaisesti totutulla formaatilla. Kuitenkin huomioon otetaan koronavirusepidemian haasteet ja mahdolliset muutokset eri maiden tilanteiden mukaan.

VaLePan lisäksi Suomesta osallistuu Eurocupeihin miehissä Kokkolan Tiikerit, joka on ilmoittautunut Challenge Cupiin. Naisissa Mestarien liigassa pelaa LP Viesti, CEV Cupissa Pölkky Kuusamo ja LP Vampula sekä Challenge Cupissa Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Eurocupien arvonnat suoritetaan elokuun jälkimmäisellä puolella.

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top