Sastamalassa kutsunnat syyskuussa, Huittisissa marraskuussa – Korona vaikuttaa tilaisuuksiin

Uutiset

Maastokuosi, puolustusvoimat

Kutsuntatilaisuudet lähestyvät. Vuorossa ovat vuonna 2002 syntyneet miehet.

Puolustusvoimat kertoo, että koronatilanne aiheuttaa kutsuntojen järjestelyihin joitakin muutoksia. Tilaisuuksissa noudatetaan THL:n antamia suosituksia käsi- ja yskimishygieniasta sekä suojaetäisyyksistä.

Kutsuntapäivä sisältää tietoa varusmiespalveluksesta, lääkärintarkastuksen ja kutsuntalautakunnan henkilökohtaisen haastattelun. Pääosassa tilaisuuksista on paikalla etsivä nuorisotyöntekijä, jonka kanssa voi keskustella esimerkiksi opinnoista ja elämäntilanteesta muutenkin.

Nopeasti muuttuviin kokoontumisrajoituksiin on varauduttu kutsuntojen suunnittelussa. Ohjelmaa saatetaan typistää, istumajärjestystä väljentää ja tilaisuuksiin saapumista porrastaa.

Kutsunnat pidetään Sastamalassa torstaina 3. syyskuuta, Kokemäellä torstaina 24. syyskuuta, Punkalaitumella torstaina 8. lokakuuta, Huittisissa tiistaina 3. marraskuuta ja Säkylässä torstaina 5. marraskuuta.

· · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top