Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Pentti, Armi, Marita ja Matti signeeraavat Sastamalassa

Uutiset

Kirja-Sastamalan toimijat tempaisevat.

Vanhan kirjallisuuden päivät, Kulttuuri, Jaatsi

Kulttuuritalo Jaatsilla on esillä näyttely Vanhan kirjallisuuden päivien historiasta.

Kirja-Sastamalan toimijat tempaisevat lauantaina.

Kulttuuritalo Jaatsilla ehtii vielä nauttia Vanhan kirjallisuuden päivien tunnelmasta. Tapahtuman 36-vuotista historiaa esittelevän näyttelyn rungon muodostavat julisteet. Niistä voi äänestää omaa suosikkiaan.

Kustannusliike Warelian kirjailijat signeeraavat teoksiaan koko päivän ajan. Kello 10-12 kynää käyttää Pentti Hiirijoki, joka on kertonut poliisimuistojaan tuoreessa kirjassa Kyllä ihmisten kanssa pärjää. Puolenpäivän jälkeen pisteelle saapuu Armi Hohko. Kello 14-16 paikalla on Marita Tuomilaakso ja kello 16-18 Matti Kankaanniemi. Kirjoja ovat Warelian lisäksi myymässä myös Epic Ermine ja Antikvariaatti Tyrwää.

Jaatsin pihapiirin pikkumökissä Tyrvään seudun kotiseutuyhdistys myy kustantamiaan kirjoja. Tämän vuoden uutuuksia ovat muun muassa Illon vihtaseuroista ja Kiikan rukeista kertovat teokset.

Marttilankadulla Herra Hakkaraisen talossa Herra Hakkarainen kävelee unissaan kello 11, 13 ja 15. Naapurissa Suomalaisen kirjan museo Pukstaaviin pääsee kaksi yhden hinnalla.

Kirja-Sastamalan toimijoiden Kirjalauantai 15.8. Kulttuuritalo Jaatsi on avoinna kello 10-18, Herra Hakkaraisen talo kello 10-16 ja Pukstaavi kello 10-17.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top