Päättäjiä työharjoitteluun museoihin – Sastamalassa kh:n puheenjohtajisto, Huittisissa kaupunginjohtaja

Uutiset

Paikalliset päättäjät tutustuvat toimintaan käytännön tasolla.

Jenni Jokinen

Sastamalan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen.

Museot tempaisevat jälleen kutsumalla paikallisia poliitikkoja, johtavia viranhaltijoita ja muita vaikuttajia työharjoitteluun. Mukana ovat esimerkiksi Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo sekä Huittisten museo.

Pukstaavin ja Sastamalan seudun museon työharjoittelijat ovat torstaina 27. elokuuta kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen, ensimmäinen varapuheenjohtaja Päivi Pelttari ja toinen varapuheenjohtaja Pertti Hakanen sekä nuorisovaltuuston edustaja kaupunginhallituksessa Mats Uotila. Huittisten museossa työharjoittelussa on kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa tiistaina 25. elokuuta ja valtuutettu Niina Immonen torstaina 27. elokuuta.

Suomen Museoliiton koordinoiman kampanjan ideana on tutustuttaa päättäjiä museoiden toimintaan käytännön tasolla työtä kokeillen.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat