Päättäjiä työharjoitteluun museoihin – Sastamalassa kh:n puheenjohtajisto, Huittisissa kaupunginjohtaja

Uutiset

Jenni Jokinen

Sastamalan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen.

Museot tempaisevat jälleen kutsumalla paikallisia poliitikkoja, johtavia viranhaltijoita ja muita vaikuttajia työharjoitteluun. Mukana ovat esimerkiksi Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo sekä Huittisten museo.

Pukstaavin ja Sastamalan seudun museon työharjoittelijat ovat torstaina 27. elokuuta kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen, ensimmäinen varapuheenjohtaja Päivi Pelttari ja toinen varapuheenjohtaja Pertti Hakanen sekä nuorisovaltuuston edustaja kaupunginhallituksessa Mats Uotila. Huittisten museossa työharjoittelussa on kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa tiistaina 25. elokuuta ja valtuutettu Niina Immonen torstaina 27. elokuuta.

Suomen Museoliiton koordinoiman kampanjan ideana on tutustuttaa päättäjiä museoiden toimintaan käytännön tasolla työtä kokeillen.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top